Toxikus hepatitis: jelek, diagnózis, kezelés és táplálás a vírusos betegségben

Sok olyan anyag van, amely hátrányosan befolyásolhatja a májat. Ezek között lehet: gyógyszerek alkoholos italok, gomba, különböző ipari vegyi anyagok.

Hepatomegalia a gyermekben

Szólj hozzá! 11.365A máj méretváltozásának észlelése (a deformáció mértékétől függetlenül) figyelmeztetnie kell a baba szüleit. A normától eltérõ kisebb eltérések is károsíthatják a gyermek testét.


Krónikus hepatitis A

Hagy egy üzenetet 1,001A hepatitis, mint a 8 vírus egyikének által okozott májgyulladás, akut és krónikus megnyilvánulásokban fordulhat elő, de a hepatitis A nem létezik krónikus állapotban.

Látogatva a szaunát és a szaunát hepatitis - káros vagy előnyös?

A fürdő eljárások javítják a vérkeringést, segítve ezzel a belső szervek hatékonyabb működését. Azonban a kérdés, hogy lehetséges-e fürdőzésre a hepatitis, továbbra is nyitott sok.

Vélemények

2014. 05. 05. - Helena : Hello, Tatyana Vladimirovna. Nagyon köszönöm Belaruszot. Maga orvos nagybetűvel. Alacsony íj! Te vagy a legjobb. Egészség Önnek és szeretteinek!2013. 03. 26 - Panarina Larisa Alexandrovna : Tatyana Vladimirovna, Köszönöm a szimpátiát!

Gyermekek elleni hepatitis elleni vakcináció

A hepatitis B vakcinát a kórházban a gyermek születését követő első napon kapja meg. A szülők nem mindig értik az oltás szükségességét, sokan aggódnak, hogy nem fog-e fájni a baba.

A hepatitisz C terhességének megtervezése férjben és IVF-eljárásban

Sok nő megkérdezi az orvost: ha a férj hepatitis C-vel rendelkezik, akkor egészséges gyermeket szülhetek? A terhesség tervezése olyan felelős folyamat, amelyhez a jövőbeli szülőket meg kell közelíteni, figyelembe véve a kockázatokat, az örökletes betegségeket, a meglévő vírusfertőzéseket.

A hepatitis C tünetei: az első tünetek és a kezelés

Hepatitis C (C) Általános információkHepatitis C tünetek és jelek először a betegség nem nyilvánvaló. A hepatitis C (C) a máj gyulladásos fertőző betegsége.

Parathormon érintetlen

A polipeptid hormon (parathormon parathormon, parathyrin, PTH, paratiroid hormon, PTH) az egyik fő szabályozói a kalcium-anyagcsere egy szervezetben. Mellékpajzsmirigyek termelik, a hormon szekréciója a vér kalciumszintjének változása hatására van.

HCV vérvizsgálat: mi ez?

A modern orvostudomány fogalmai szerint a világon a prevalencia prevalenciája a vírusok közé tartozik. Az emberiségnek sok erőt és erőforrást kellett használnia a harcot. Rendkívül fontos szerepet tartozik a diagnózis vírusos máj elváltozás, különösen a hepatitis C helyes dekódolása laboratóriumi paraméterek kimutatására a betegség miatt nehéz a nagyszámú álpozitív egy vérvizsgálat.

Hogyan kell kezelni a hepatitis C-t otthon - hatékony gyógyszerek és népi gyógymódok

Ma ez a betegség a lakosság mintegy 2% -át érinti, és a mutató minden évben növekszik. Kapcsolja össze a dinamikát a kábítószer-függőség progressziójával, mert az esetek 80% -ában a fiatalok fertőzése intravénás injekcióban történik.

A májbetegség tünetei

Számos májbetegség jelei függnek a nozolás sokféleségétől, a természet természetétől. A hepatocyták nagy kapacitással rendelkeznek a gyógyuláshoz, de elhanyagolt betegségek esetén a parenchyma nagy része elpusztul.

Vélemények a Rebetol gyógyszerről

Összegyűjtöttünk valódi véleményeket a Rebetol nevű gyógyszerről, amelyet a felhasználók közzétettek. Leggyakrabban a kisbetegek anyái írják le a választ, de leírják a gyógyszer önmagukban történő felhasználásának személyes történetét is.

HCV vérvizsgálat: mi ez?

A modern orvostudomány fogalmai szerint a világon a prevalencia prevalenciája a vírusok közé tartozik. Az emberiségnek sok erőt és erőforrást kellett használnia a harcot. Rendkívül fontos szerepet tartozik a diagnózis vírusos máj elváltozás, különösen a hepatitis C helyes dekódolása laboratóriumi paraméterek kimutatására a betegség miatt nehéz a nagyszámú álpozitív egy vérvizsgálat.

A hepatitis C kezelése népi gyógymódokkal

Az emberi megbetegedések minden fajtája közül a vírusos fertőzések a legnehezebbnek tekintendők, mivel gyakran elnyomódnak, de nem teljesen gyógyulnak. Az egyik ilyen betegség a hepatitis C, amely szintén vírusos fertőzés az emberi szervezetben.

Hogyan terjed a hepatitis B?

Azonosító hepatitis, a beteg azonnal meg akarja védeni magát minden kapcsolatot a családjával és barátaival, mert nem mindenki tudja, hogyan terjed a vírus, és hogy a hepatitis B továbbítja a nyál a csók.