Máj a terhességben

A terhesség a legjobb időszak minden nő életében. A tavasz és a virágzás időszakában valójában csodát vár, amelyben a kis szerelem nő, nő és nő. De sajnos, annak ellenére, hogy ez a folyamat természetes, a terhesség erős terhet ró a női testre és minden belső szervére.

Hepatitis C gyógyszerek Indiából

A hepatitis C súlyos betegség, melynek hatására a máj struktúrája és a szervezet működőképessége romlik. Az orvosok ezt a patológiát "gyengéd gyilkosnak" nevezik, mivel a HCV vírus nem okoz tüneteket a testbe való behatolás után.

HCV vérvizsgálat: mi az, olvasás és költség

A modern diagnosztikában fontos helyet foglal el a biokémiai vérvizsgálatok meghatározása és tanulmányozása. És a tanulmányok listája valóban kiterjedt. Rendszerint szinte minden ember legalább egyszer életében, de ő vette a vérvizsgálatot a cukorbetegség, a biokémiai elemzés, és minden bizonnyal a teljes vérvizsgálat mindenki által.

Hepatinat lp, a kezeléssel kapcsolatos megjegyzések

A Hepzinat LP - a gyógyszeripar viszonylag új fejleménye, de már sikerült bizonyítania magát egy jó oldalról. Közvetlenül azután, hogy sikeres a vizsgálatokat, a gyógyszer már jóváhagyott Európában és az USA-ban, mint az egyik leghatékonyabb elleni küzdelemben genotípusú hepatitis C, az első és a negyedik.

A hepatitis D tünetei és kezelése

A hepatitis D (D, delta fertőzés) fertőző májkárosodás a delta vírus (fertőző ágens), nem független patológia, a hepatitis B hátterében képződik.okokA hepatitis D a következő okok miatt fordulhat elő:

Mennyibe kerülhet a hideg víz a törvénybe?

Mit mond a törvény: mennyi ideig lehet kikapcsolni a hideg vizet?Mikor tudom figyelmen kívül hagyni a hideg vizet? Kik a törvény első örökösei?
Nagyon gyakran kérdéseink vannak az örökség megszerzésével kapcsolatban.

ALT és AST májbetegségekben

Alanin aminotranszferáz (ALT)Az ALT és az AST aktivitásának vizsgálata a vérszérumban rendkívül fontos a májbetegségek diagnosztizálására. Tevékenységük növekedése közvetlenül arányos a májszöveti nekrózis mértékével.

A hepatitis C elleni antitestek analízisének teljes markerei és átiratai

A máj vírusos károsodása ma gyakran a gasztroenterológusok gyakorlatában nyilvánul meg. Természetesen a vezető is a hepatitisz C közé fog kerülni.

Anti-HBe Ig G (minőség)

Anti-HBe IgG-specifikus antitestek, jelezve a hepatitis B vírus replikációjának (szaporodásának) megszüntetését a szervezetben.A hepatitis B (HBV, HBV) májkárosodás és különféle extrahepatiás megnyilvánulásokkal jellemzett szisztémás vírusos betegség.

Hepatitis A: átviteli útvonalak, áramlási jellemzők

A hepatitis A, amelyet gyakran Botkin-betegségnek vagy sárgaságnak neveznek, az egyik leggyakoribb fertőző betegség. Minden korosztály beteg, de gyakrabban 2-14 éves gyermekek, férfiak és nők egyenlő mértékben fertőzöttek.

Hogyan jelennek meg a hepatitis C 1b genotípusai és lehetséges a kezelés?

1989-ig a hepatitis C nem ismert. Sem a tudósok, sem a betegek gyanúsították, hogy olyan káros vírus létezik, amely lassan, de biztosan súlyos májbetegséghez vezetett.

Fertőzés a fogorvosnál


Az orvostudomány fejlődésének ellenére eddig senki sem talált olyan gyógymódot, amely hatékonynak bizonyul az immunhiányos vírus elleni küzdelemben. Tehát a betegség gyógyíthatatlan marad.

Mi a máj elasztometria: a módszer lényege, milyen jelzések és előkészületek

A máj betegség jelenlétének vizsgálata során gyakori a helyes kutatás módszere. És ez a máj elasztometria. Az ultrahang lehetővé teszi a szerv térfogatának és az epevezetékek elhelyezkedését.

HBsAg vérvizsgálat - mi ez?

A szerológiai módszerek fontos szerepet töltenek be számos emberi betegség diagnosztizálásában. Először is ezek fertőző betegségek. Különleges pozíciót foglalnak magukban a vírusok, amelyek az utóbbi évtizedekben a leggyakoribb kórokozókká váltak.

A máj-steatosis - kezelés és tünetek. A betegség gyógyszerei

A betegség másik neve a zsíros máj hepatikusza. A betegség, mint általában, metabolikus rendellenesség, disztrófiás változások megjelenése a májsejtekben (májsejtek).

Folk jogorvoslatok a hepatitis C kezelésére

A vírusos hepatitis C súlyos betegség, amelyben a HCV befolyásolja a máj szöveteit. Ez a betegség gyakran látens áramlást jelent, így a beteg még csak nem is tudja, hogy beteg.

A kábítószer Laennec - Vélemények

Negatív visszajelzésA nap minden kedves ideje! Véletlenül a barátok megtudták, hogy létezik ez a drog, Laenen. Természetesen érdeklődésem volt, és elkezdtem keresni különböző véleményeket, cikkeket és klinikai tanulmányokat róla.