A bilirubin mutatói a hepatitisben

A máj az emberi test egyik legfontosabb szerve. Felelős a fehérje-anyagcserét okozó toxikus termékek lebontásáért, részt vesz a hematopoiézis és az élelmiszer-átalakítás folyamatában.

Ahol a máj személyesen található

A máj a test legnagyobb szerve az emberben. Számos fontos funkciót lát el és szorosan kapcsolódik az emésztőrendszer valamennyi szervéhez. Vérszűrés, az anyagcsere folyamatok szabályozása, a káros anyagok semlegesítése - mindezek és még sok más dolog, amit a máj reagál.

Fájdalom a hasban a szoláris plexus közelében

A napplexus a hasüreg felső részén található. A fájdalom ebben a részben az egyik leggyakoribb tünet, amellyel orvoshoz fordul. Ez annak köszönhető, hogy ebben a részben a belső szervek fájdalomérzései tükröződnek.

A hepatitisre vonatkozó elemzések: az "A" -tól a "G" -ig

A vírusos betegségek, például a hepatitis elhanyagolása abban a tényben rejlik, hogy a fertőzés azonnal bekövetkezik, de a beteg hosszú ideig még azt sem sejtheti, hogy fertőzött.

Mit jelent, ha a vérben található hepatitis B ellenanyagokat talált?

Protein molekulák szintetizálódnak a szervezetben, mint a válasz, hogy az invázió vírusok fertőzik a máj, által kijelölt „antitest a hepatitis B”.

Kriptogén hepatitis

A kriptogén hepatitisz (máskülönben nem specifikált, idiopátiás) olyan betegség, amely gyulladással és májsejtek károsodásával jár, amely nem tisztázott okok miatt alakul ki, és több mint hat hónapig tart.

Alkoholos hepatitis - tünetek, kezelés

Az alkoholos hepatitis egy májbetegség, amelyben a szervezetben fellépő gyulladásos folyamatok nagy adag alkoholok szisztematikus alkalmazásával következnek be. A betegség kialakulásának valószínűsége rendkívül magas azoknál az embereknél, akik hosszú ideje (5 év vagy annál több) 96% alkoholt fogyasztottak 100 g alkohollal (25 ml vodka 10 g alkoholt tartalmaz).

Hogyan értsük meg, hogy mi a hasnyálmirigy

A hasnyálmirigy semmiképpen sem található a gyomor alatt. Név szerint az endokrin szerv köteles az anatómusokra, akik a fekvő személy testét tekintik. Valójában a mirigy ugyanazon a szinten található a gyomorban, de a peritoneumon kívül.

Havi hepatitis C várható élettartama

A hepatitis C fertőző betegség, amelyet egy vírus okoz, amely szándékosan támadja meg a májat. Hepatocitákba való behatolás esetén a májszövet krónikus gyulladása vagy parenchima okozza, amely megzavarja a szerv funkcióját.

Hepatitis - A máj szerepe az emberi szervezetben

Hepatitis >> A máj szerepe az emberi szervezetbenMielőtt folytatnánk a megelőzést, a diagnózist és az orvosi kezelést vírusos hepatitis, a máj szerepét az emberi testben leginkább átgondoljuk.

Ulan-Ude

Hepatológiai Központ BF GUNTS ME EV VSTS RAMSLépjen velünk kapcsolatbaPr. Stroiteley, d. 2Atel. (3012) 45-1567MD Zamatkina Lyubov FrantsovnaKöztársasági Megfigyelő és Ellenőrző Központ
AIDS és fertőző betegségekNyitva tartásnaponta 8.00 és 15.00 között (kivéve szombat és vasárnap).

Hepatitis B - Felnőtt oltás

A vírusos hepatitis az egyik leginkább kiszámíthatatlan fertőző betegség. A betegség először a májat érinti, majd a fájdalmas folyamat a bőrön, az erekön, más emésztőszerveken és az idegrendszeren keresztül történik.

Hepatitis.com: Hello

Üdvözöljük a Hepatitis.kom honlapján, amely a vírusos hepatitis A, B, CVírusos hepatitis - a máj által okozott fertőző betegségek.A hepatitis vírusok által okozott fertőzések személyről személyre továbbítódnak.

A hepatitis B tünetei

Hagy egy üzenetet 1,707A vírusos hepatitis fertőző betegségekre utal, leggyakoribb formája a hepatitisz B. A hepatitis B tünetei attól függenek, hogy a betegség milyen állapotban van.

A legnagyobb mirigy az emberi testben

A máj - A legnagyobb mirigy a testben (súlya általában eléri a 1200-1600 g-ot). A máj található, a jobb bordaív és megosztott barázdák (fossae) négy lebeny: a jobb (jobb) - a legnagyobb, a bal (balra), négyzet (kvadrát) és kaudátumában (caudate lebeny).

Nem számított kolecisztitisz

Az ilyen diagnózis akkor történik, amikor az epehólyag falainak gyulladását észlelik, de a kövek nem képződnek (ellentétben a számszerű kolecisztitissel). E betegségtől kezdve a fiatal korúak, sőt a gyermekek nem biztosítottak.

GGT mutató a biokémiai vérvizsgálat során, és mi okozza az eltéréseket

A vér biokémiája meghatározhatja a különböző mutatókat, beleértve az ember vérében lévő enzimek számát. Az egyik enzim a gamma-glutamil-transz-peptidáz (GGT).