A hepatitis C új gyógyszerei - 100% sikeres kezelés

Úgy hangzik, mint egy csoda, bár egyesek azt találhatják, hogy ez egy újabb hirdetési trükk. De az egészség nem vicc. Az elmúlt években a nemzetközi farmakológiai kampányok rendkívüli sikereket értek el a különböző genotípusok hepatitis C-jének új gyógyszereinek kifejlesztésében, különböző mértékben a fibrózisban.

A legjobb 7 gyógyszer a májért

Az emberi máj a legnagyobb mirigy a szervezetben, amely számos fontos funkciót lát el. Részt vesz az emésztés folyamatában, semlegesíti a káros anyagokat, felhalmozza a glükózt és a véreket, termel koleszterint és bilirubint, hormonokat és enzimeket.

Hepatitis a 3. genotípussal

A hepatitis C több fajtába sorolható. Ez egy vírusos betegség, amelynek kórokozója az emberi máj szöveteibe behatol és megsemmisít. Mivel a vírus folyamatosan változik, számos genotípusát különválasztják.

Kaphatok hepatitis B-t csókkal?

Napjainkban sok olyan betegség van, amelyek veszélyeztetik az ember életét. A hepatitis B-t az egyiknek tekintik. Legalább csökkenti a minőséget és jelentős egészségkárosodást okoz.

A gamma-HT analízise a májbetegség diagnózisában

A gamma-glutamil-transzpeptidáz (GGT) a legnagyobb mennyiségben található a vesékben, a májban, a hasnyálmirigyben és a belekben. Az enzim a sejtmembránban van.

Hepatitis B gyógyszerek

Veszélyes fertőző májkárosodás - a hepatitis B, amelyet a vírus a véren keresztül közvetít, valamint szexuális érintkezés és anya és gyermek között.A nem időszerű vagy helytelen kezelés halálos kimenetelű betegségeket okozhat: cirrhosis és hepatocellularis carcinoma (májtumor).

Hogyan ne kapj hepatitist b férjétől?

A hepatitis átjut a fogkefével?$ veta. írja 2008. június 25-én, 10: 24-kor
Yekaterinburg, 34 évesHelló, kiderült egy olyan helyzet, ami engem megborzongott. Rajtukhoz jöttünk, egyikük hepatitis C-t kapott 4 évig.

Mi a vérvizsgálat a HbsAg-ra?

A hepatitis B fertőzés meghatározására a HbsAg vérvizsgálatát végezzük, a HbsAg pozitív vagy negatív a vérben, mit jelent ez? A hepatitis B meglehetősen gyakori fertőzés Oroszországban és külföldön.

Hepatitis C - tünetek és kezelés, az első jelek

Hepatitis C - gyulladásos májbetegség, fejlődik hatása alatt HCV hatékony vakcina, amely véd a vírus eddig nem létezik a természetben, és ez jelenik meg a közeljövőben.

Hepatitis C: a szexuális úton terjedő betegség?

A hepatitis C szexuális úton terjed, otthoni érintkezéssel fertőzhető meg, és hogyan alakul ki a betegség? Fontolja meg, milyen betegség, milyen típusú hepatitis van, hogyan csökkentheti a fertőzés kockázatát, és hogy a hepatitis csók által átvihető-e.

Cirrózis a vírusos hepatitis C következtében

A vírusos hepatitis és a májcirrózis a gasztrointesztinális traktus egyik legveszélyesebb betegsége. Ezek gyakran a strukturális változásokhoz vezetnek a hepatocyták szerkezetében, funkcionális aktivitásuk csökkenésében és a tartós progresszív elégtelenség kialakulásában.

Az ALT és az AST dekubálása a májzsugorodásban

A gasztrointesztinális traktus betegségeinek kezelésében a fő probléma a tünetek hasonlósága, így laboratóriumi diagnózis nélkül szinte lehetetlen a helyes diagnózist felállítani és előírni a megfelelő kezelést.

Encephalopathia tesztjei

A megszerzett encephalopathiát gyakran diagnosztizálják a betegség progressziójával, ezért a diagnózist általában 2 vagy 3 fokos előtag kísérli. Az első fokozatot olyan jelek jellemzik, amelyeket a betegek nem mindig észleltek, vagy észrevehetőek, de nem kapnak kellő fontosságot.

Anti-HBc-total (az IgM és IgG osztályok antitestjei a hepatitis vírus HB-core antigénjéhez)

leírásHatározza meg a HB-maggal szembeni antitestek jelenlétét az M vagy G osztálytól függetlenül. Funkciót. Elleni antitestek HB-magantigén megjelennek akut hepatitis B a vérben hamarosan megjelenése után a HBsAg, megmaradnak eltűnése után HBs-antigén megjelenése előtt az anti-HBs-antitestek és fennállnak a hosszú visszanyerés után (ha HBV-fertőzés ők a „hosszú életű”, és lehet kimutatni az élethez).

Májtömlesztő tabletták: a legjobb és olcsó gyógyszerek

A máj egyedülálló, védő funkciót ellátó szerv, tisztítja az emberi szervezetre káros méreganyagok és más kémiai elemek vérét. Ugyanakkor képes öngyógyulásra, de néha nem elég különös védelmi potenciál miatt.

Az "Angirix B" vakcina

A vírusos hepatitis kezelése a fertőzések és az általános orvosok egyik fontos feladata. A betegség nemcsak súlyos klinikai tünetekkel veszélyes. A tudósok úgy vélik, hogy több ⅔ fertőzött ember nem ismeri a szervezetben megkezdett vírusszaporodást.

A napplexus fájdalmai - mit tegyünk

A lencse plexus a hasfal aorta alsó részén található, a membrán alatt. Az összefonódó idegszálakat a XII mellkasi csigolyák szintjén csoportosítják, és kiterjednek a veseartériákra.