Hepatitis B - mi ez, jelek és kezelés 2018-ban

A hepatitis B egy potenciálisan nagyon veszélyes vírusos betegség, amelynek hibája miatt a WHO szerint évente mintegy 780 000 ember hal meg. Emiatt a betegség a globális egészséggel szembeni kulcsfontosságú probléma.

A hepatitis átvitelének módjai és a fertőzés megelőzése

A piszkos kezek, a mosatlan termékek, a steril fecskendő befecskendezése, a személyi higiéniai szabályok figyelmen kívül hagyása, a hepatitis fő okai a csüggedt szexuális együttlét.

Diétás tábla száma 6 - a hypopuric diéta részletes leírása egy példás menüt és recepteket az ételekhez

A hypopuric diéta egy olyan menü, amelyet köszvényre, urolithiasisra, húgysavdiétézre, cisztinuriára, oxaluriára ajánljuk.

Hepatitis C kezelés örökre

A Cure hepatitis C sokkal könnyebbé vált új gyógyszerek kifejlesztésével, de ennek ellenére évente mintegy 350 000 beteg hal meg a világon. Miért történik ez? Az a tény, hogy a betegség nem mindig jelenik meg azonnal.

Új gyógyszer a hepatitis C-re

A külföldi kutatólaboratóriumok folyamatosan új hatásos gyógyszerek létrehozására törekszenek a hepatitis C ellen. Évek óta sikerült javítaniuk a hepatitis gyógyszereinek terápiás képletét, és így a betegség halálozási rátáját csökkenteni.

Meg lehet gyógyítani a máj hepatatózusát?

A máj a test legnagyobb mirigyje, és számos fontos funkciót lát el. Az őt befolyásoló patológiák és betegségek nemcsak negatív hatással lehetnek az emberi egészségre, hanem halálhoz is vezethetnek.

Hepatitis fórum

Tudásmegosztás, kommunikáció és támogatás a hepatitisben szenvedőknek18 éve beteg vagyok! Én kezelik az mpiviropack + Egyiptomot !! Ki kezelték?moderátor: Gudvin Re: 18 éven át beteg vagyok!

3 olyan személycsoport, akiknek immunglobulin profilaxisra van szükségük

A hepatitis B a máj súlyos fertőző betegsége, amely mindegyikének megvan a maga módja, a tünetek egyéni intenzitásával. A hepatitisz B vírusa meglehetősen agresszív jellegű, ugyanakkor ellenáll a hőmérsékletnek és speciális megoldásoknak.

Mit jelent a HBsAg a vérben?

HBsAg (rövidítése létrehozott kezdőbetűiből hepatitis B felületi antigén) - ez az úgynevezett „ausztrál” hepatitis B antigén vérvizsgálat HBsAg, ami pozitív, az azt jelzi, Hepatitis B vírus, vagy, hogy a krónikus formája a betegség előfordul.

Hogyan változik a lamblia és a ciszta parazita kép, a fertőzés, a diagnózis és az analízis tünetei és jelei

A "mi a lambliasis" és a "mi a lamblia" kérdésre adott válaszok megtalálhatók mind az önállóan, mind az orvosnál.

Mérgező hepatitis

A testünkben lévő máj a legcsodálatosabb és legelterjedtebb szerv. Több mint 400 különböző funkciót lát el, miközben ez a fő akadály a bélből érkező vér és az összes többi szerv között.

Hepatitis B és hepatitis C - szexuális úton terjedő májbetegségek

A hepatitis B és C akut vírusos fertőző betegség, amely májkárosodást okoz. A hepatitis B és C vírusok a parenterális hepatitis vírusokkal kapcsolatosak.

Mi a hepatitis C vírus RNS?

A hepatitis C vírus RNS-vizsgálata a legfontosabb eljárás, amely lehetővé teszi a betegek kezelésének időtartamát és módszereit nagy pontossággal. A betegség diagnosztizálása több különböző vérvizsgálatból áll, mint például:

Krónikus hepatitis C: tünetek és kezelés

A krónikus hepatitis C a máj vírusos gyulladásos megbetegedése, amelyet egy vérrel borított vírus okoz. A statisztikák szerint a hepatitis C első előfordulása az esetek 75-85% -ában krónikussá válik, és a C vírussal történő fertőzés a súlyos szövődmények fejlődésének vezető helyét foglalja el.

A steatohepatosis tünetei és módszerei

Steatomematosis (a máj elhízása) egy gyakori betegség, amelyben a zsírsejtek fokozatosan felhalmozódnak a májsejtekben. Ez a folyamat elősegíti a hepatociták zsírsejtek degenerációját.

A gamma-glutamil-transzferáz fokozott paraméterei

A gamma glutamil-transzferáz olyan enzim, amely aktív szerepet játszik az aminosavak szintézisében. A GGT szinonima - gamma-glutamil-transzpeptidáz (GGTP).

Ahol a máj személyesen található

A máj a test legnagyobb szerve az emberben. Számos fontos funkciót lát el és szorosan kapcsolódik az emésztőrendszer valamennyi szervéhez. Vérszűrés, az anyagcsere folyamatok szabályozása, a káros anyagok semlegesítése - mindezek és még sok más dolog, amit a máj reagál.