PCR diagnosztika használata

A polimeráz láncreakciót (PCR) a molekuláris biológiában a víruskeresés kísérleti módszerének nevezik. Lehetővé teszi a nukleinsav (DNS) bizonyos fragmenseinek koncentrációjának jelentős növelését a biológiai anyag mintáiban, ami lehetővé teszi számukra a felismerés és számlálást.

Mi a felnőtteknél a hepatitis B vakcinázás ütemezése és ütemezése?

A vakcinázási ütemtervben a hepatitis B elleni vakcinázás kötelező, és ha valamilyen okból nem végezték el, akkor a hepatitis B elleni védőoltás bármikor, legfeljebb 55 évig tehető meg.

Felvilágosít, mint hogy a vérben leukocitákat emelnek

A leukociták a mikroszkópos vérsejtek speciális csoportja, az úgynevezett fehérvérsejtek. Fő funkciójuk az emberi test idegen sejtektől való védelme és a kórokozók, vírusok és mikrobák elleni küzdelem.

A hepatitis C ingyenes kezelése

Üdvözlünk! Szeretném tisztázni, ki jogosult a hepatitis C szabad kezelésére Moszkvában? Hogyan érhető el ez a kezelés? Milyen dokumentum szabályozza a szabad kezelést? Köszönöm előre.

Hogyan kell kezelni a hepatitis C-t otthon - hatékony gyógyszerek és népi gyógymódok

Ma ez a betegség a lakosság mintegy 2% -át érinti, és a mutató minden évben növekszik. Kapcsolja össze a dinamikát a kábítószer-függőség progressziójával, mert az esetek 80% -ában a fiatalok fertőzése intravénás injekcióban történik.

FibroTest (FibroTest)

leírásA máj patológiájának leggyakoribb formáiban a szövettani aktivitás fokának meghatározására szolgáló számítási tesztek komplexe. A diagnózist a BIOPÉZIS NÉLKÜL végezzük, a számításhoz a vérvizsgálatok eredményeit és a minimális anamnesztikus adatokat használjuk.

Táplálkozás hepatitis C-re

A hepatitis C a vírusos hepatitis legsúlyosabb formája. A fertőzés kórokozója HCV, amely megzavarja a májat, erős testmérgezést vált ki. A fertőző anyagot parenterálisan (a véren keresztül) továbbítják.

Mi a cervicalis fibrózis?

A fibrosis a kötőszövetek elszaporodása a szervekben, a pecsétek megjelenése és még a hegesedés is. Ez a folyamat leggyakrabban gyulladás vagy trauma hátterében kezdődik. Ez a betegség szinte bármilyen szervet érinthet az emberi szervezetben, és bár a májban vagy tüdőben leggyakrabban megtalálható, a méhnyak sem kivétel

Hogyan kaphat hepatitis C-t?

Hagy egy megjegyzéstMindenki veszélyben van a valószínűleg hepatitis fertőzés előtt. A hepatitis átvitelének módja mindenki számára kivétel nélkül érinti. Mi a hepatitis C, hol fertőzhetnek meg, hogyan diagnosztizálni a betegséget időben?

Hogyan készülj fel a HbsAg tesztre

A kiábrándító statisztikák azt mutatják, hogy bolygónk minden harmadik lakosa hepatitis B-vel fertőzött, vagy a vírus tünetmentes hordozója. Sok fejlett országban különleges állami programokat biztosítanak a betegség markereinek azonosításához.

A hepatitisz A vírus elleni igg pozitív antitestek

Anti hav igg pozitív, hogy ez mit jelentTudásbázis: anti-HAV, IgMAnti-HAV, IgMAz M osztályú specifikus antitestek szérumban a vírusos hepatitis A antigénje ellen, az első hetekben akut fertőzéssel és tartósan

HCV vérvizsgálat: mi ez?

A modern orvostudomány fogalmai szerint a világon a prevalencia prevalenciája a vírusok közé tartozik. Az emberiségnek sok erőt és erőforrást kellett használnia a harcot. Rendkívül fontos szerepet tartozik a diagnózis vírusos máj elváltozás, különösen a hepatitis C helyes dekódolása laboratóriumi paraméterek kimutatására a betegség miatt nehéz a nagyszámú álpozitív egy vérvizsgálat.

Percussion és a máj határai

Máj ütőkkel homályos hangot ad, de mivel a tüdő alsó szélét részben lefedik, meghatározhatjuk a májelégtelenség két felső határát: relatív (igaz) és abszolút. A gyakorlatban általában határokat definiálnak abszolút ostobaság, felső és alsó.

Mennyire súlyos a zsírmáj hepatikusza és hogyan kell kezelni?

A zsíros máj hepatikus (vagy zsíros degeneráció) olyan folyamat, amely alatt a testsejtek zsírszövetbe degenerálódnak. A betegség oka javára felhalmozódása a májsejtekben a trigliceridek (zsír egyszerű), amely miatt előfordul, hogy az alkohol hatását a májra, gyógyszerek használták vagy alultápláltság.

Mi a hepatitis B (B)

A hepatitis B tüneteifáradtság, fáradtságsúlyos a jó hipokondriumbanhányinger, étvágytalanságsárgaság, sárga bőr és a szem sclera sárgulásavilágos színű székletsötét színű vizeletfájdalom az ízületekben

HCV Hepatitis C után regenerálódik

A hepatitis C HTV (vírusellenes terápia) után az élet egy olyan rehabilitációs folyamat, amely megelőzheti a kóros állapot súlyosbodását vagy visszatérését. Egy új, az amerikaiak által szabadalmaztatott eszköz lehetővé tette a magas szintű kezelést.

Vírusos hepatitis B

Vírusos hepatitis B (Szérum-hepatitisz) - fertőző májbetegség, előforduló különböző klinikai változatai (a tünetmentes hordozó-állapot, hogy megsemmisítése hepatikus parenchyma). A hepatitis B esetében a májsejtek károsodása autoimmun természetű.