Vélemények

Visszajelzést adTöbb mint 3 éve az orosz piacon egyMoszkva, sz. Raduzhnaya 14 egy+7 800 550-73-13 egy+7 (499) 390-09-42 egy[email protected] gyártók gyárainak címei IndiábanNatco Pharma Limited

GRA pontszám a vérvizsgálat során

A vérvizsgálat során meghatározott GRA-k fontos részét képezik az átfogó vizsgálatnak. A nagyon egyszerű algoritmusok segítségével tisztázható a diagnózis, hogy megértsük, milyen állapotban van a személy.

A dohányos mája

Szólj hozzá! 1.227Mindenki tudja a dohányzás veszélyeit. A dohányzás és a máj különösen érintett. Ez a káros szokás rendkívül negatív hatással van a máj szervére. Ezért a nehéz dohányosok sokkal nagyobb valószínűséggel halálos kimenetelű májbetegségben szenvednek.

Mi a hepatitis C vírus RNS?

A hepatitis C vírus RNS-vizsgálata a legfontosabb eljárás, amely lehetővé teszi a betegek kezelésének időtartamát és módszereit nagy pontossággal. A betegség diagnosztizálása több különböző vérvizsgálatból áll, mint például:

Fájdalom a májban terhesség alatt

Az egészséges nőnek terhessége van kényelmetlenség nélkül. Ezen időszak alatt minden szervnek és rendszernek megnövelt módban kell működnie, nem csak az anya, hanem a gyermek létfontosságú tevékenységét is.

Hepatológiai szindróma mi az

A Hepatolyenal szindróma a máj és a lép kombinált növekedése. ami anatómiai és élettani általánosságának köszönhető. A kóros folyamatban mindkét szerv közös részvételének oka több tényezőhöz kapcsolódik: az ontogenetikai egység, a beilleszkedési útvonalak és a nyirok áramlása, a portális vénás rendszerrel való szoros kapcsolat.

Májciszta

Májciszta - a máj fokális üregképződését, melyet egy kötőszövetkapszula korlátozott belsejében egy folyadékkal. Cysta a máj nyilvánul fájdalom a jobb bordaív, gyomortáji diszkomfort, hányinger, emésztési zavar, hasi aszimmetria.

Hepatitis C HIV-vel: tünetek, kezelési módszerek, terhesség és gyermekek jellemzői

Az ilyen betegségek, mint a HIV és a hepatitis C gyakran együtt fejlődnek. És minden, mert szinte ugyanazt az átviteli mechanizmust használják.

Mi a vérvizsgálat a HbsAg-ra?

A hepatitis B fertőzés meghatározására a HbsAg vérvizsgálatát végezzük, a HbsAg pozitív vagy negatív a vérben, mit jelent ez? A hepatitis B meglehetősen gyakori fertőzés Oroszországban és külföldön.

Hepatitis B, HbS-Ag, ausztrál antigén

Ahogy olvastam a webhelyén HEPATITIS Ebben az elsődleges rákban ez azt jelenti, hogy a HEPATITIS-ben szenvedő beteg van ebben a rákos betegben?Ez nem teljesen igaz.

Fájdalom a májban - okok, jelleg, diagnózis és kezelés

Akut vagy eldugult, lüktető és fájdalmas fájdalom a májban szinte mindig a fontos emberi szerv betegségét jelzi. A máj a külső szekréció mirigye, és az emésztőrendszerre utal.

A hepatitis B elleni vakcinázás, mellékhatások gyermekeknél és felnőtteknél

A hepatitis B szerzésének kockázata létezik. Az oltás előtti, időszerű és teljes terápia segít a betegség elkerülésében, teljes kúrájának elérése érdekében, kis mellékhatások kockázatával.

Mi a mérgező hepatitis: okai, tünetei, kezelése

Számos tényező szolgálhat a májkárosodás okának. De csak a toxikus hepatitis kialakulása sugallja a kémiai vegyületek testre gyakorolt ​​hatását.A betegség nem fertőző, de súlyos jogsértések kialakulásához vezethet.

Stop Hepatitis C

A humán vírusos betegségek közül a hepatitis C különleges helyet foglal el, behatol az emberi testbe, károsítja a májat, megsemmisíti azt a celluláris szintre, súlyos következményekkel járva.

Hasznos termékek, amelyek visszaadják a vért, miután elvesztették

Termékek, amelyek visszaállítják a vért, nagyon fontos enni, ha hiányzik a szervezetben. Az anémia különböző okok miatt fordulhat elő: adományozás, bőséges vérveszteség vagy olyan tényezők eredményeképpen, amelyek a szervezet normális működésében megálltak.

Hányan élnek hepatitis C-vel? A betegség prognózisa

A hepatitis C, amelyet "gyengéd gyilkosnak" neveznek, az egyik legveszélyesebb betegség, mert a betegség a jövőben a máj cirrhosisához vezethet. Mivel sokan vírussal fertőzöttek, kíváncsiak - hányan élnek a hepatitis C-vel.

Viqueira Pak - alkalmazás a hepatitis C (1. genotípus)

A hepatitis C fő veszélye, hogy a betegség gyakran a máj és a halál cirrhosisához vezet. Ezenkívül a betegség nagyon jelentősen befolyásolja a betegek életminőségét, mivel a tünetek nagyon kemények.