Meg tudok szülni a hepatitis C-vel?

A vírus minden típusa közül a leggyakoribb a hepatitis C. A vérben és az esetek igen kis százalékában terjed - szexuálisan. De a vírus továbbadásának másik módja is lehetséges - anyától a gyermekig.

A test bőrének viszketése májbetegséggel

Mi a viszketés?A májvérzés megjelenése az epének károsodott kialakulása vagy kiáramlása (cholestasis) következtében alakul ki. A koleszázis lehet:A viszketést kóros vágynak nevezik a bőr vagy a nyálkahártyák fésülésére.

Hepatitis fórum

Tudásmegosztás, kommunikáció és támogatás a hepatitisben szenvedőknekA fizikai terhelések korlátozása C Ugrás az oldalra:fizikai aktivitás: mit lehet és nem lehet elvégezni a hepatitis C-vel?

Ez egy válás! A leghatékonyabb gyógyszerkészítmények listája

Úgy tűnik, hogy mindenki hallott a kábítószerekről, amelynek hatékonyságát egyik okból sem bizonyították. Nem veszélyesek az egészségre, egyszerűen, állítólag haszontalanok, ezért értelmetlen, hogy elveszi őket.

Mi a hepatitis C vírus RNS?

A hepatitis C vírus RNS-vizsgálata a legfontosabb eljárás, amely lehetővé teszi a betegek kezelésének időtartamát és módszereit nagy pontossággal. A betegség diagnosztizálása több különböző vérvizsgálatból áll, mint például:

Fertőzés hepatitis C vírussal

Kinek van nagyobb valószínűsége a hepatitis C?A hepatitis C gyakran fiatal emberekkel beteg. A fertőzés "kora" azonban fokozatosan növekszik.A Föld több mint 170 millió emberét érintik a krónikus hepatitis C. 3-4 millió ember fertőződik meg minden évben.

kategória

Mennyire helyesen hangzik a "SPASI AND SAVE" tetoválás kifejezés latinul? Nagyon sok tetováló művész és ügyfelei szembesültek ezzel a kérdéssel. Szolgáltatásunkat, a TRANSLATE-TATTOO.RU-t, amely a tetoválással kapcsolatos kifejezések szakfordításával foglalkozik, úgy döntött, hogy eloszlatja a kérdéssel kapcsolatos kétségeket.

Hepatitis C: az 1b genotípus jellemzői és kezelése

A hepatitis C biztonságosan olyan patológiának tekinthető, amely a legnagyobb károsodást okozhatja a májban. Ez a fertőző betegség az 1989-ben felfedezett vírust okozza, amelynek eredetét eddig kevés tanulmányozta.

A rákos betegek táplálására vonatkozó tévképzetek

A táplálkozás nagyon fontos összetevő és még fontosabbá válik, ha egy beteg beteg. A szervezetben előforduló onkológiai betegség esetén változások az anyagcsere folyamatokban, és szüksége van egy különlegesre tápláló étrend.

Hepatitis B

hepatitis B vírusAz ijesztő statisztikák szerint a világ lakosságának több mint egynegyede fertőzött a hepatitisz B vírussal, a mai napig a betegség az egyik legveszélyesebb májbetegség, amely kiszámíthatatlan következményekkel jár.

A májjal kapcsolatos gyógymódok a legjobbak és a leghatékonyabbak

Mivel a máj a test szűrője, munkájának bármilyen megsértése részleges, általános mérgezéssel teli. A jellegzetes betegség szimptomatológiája rendkívül ritka, könnyű formában, ezért a vereség nyilvánvaló jeleit egyértelműen védeni kell.

Hepatitis B

hepatitis B vírusAz ijesztő statisztikák szerint a világ lakosságának több mint egynegyede fertőzött a hepatitisz B vírussal, a mai napig a betegség az egyik legveszélyesebb májbetegség, amely kiszámíthatatlan következményekkel jár.

A hepatitis C vírus elleni antitestek

A hepatitis C (HCV) egy veszélyes vírusos betegség, amely a májszövet károsodásával jár. A klinikai tünetek alapján lehetetlen diagnosztizálni, mivel ugyanazok lehetnek a különböző típusú vírusos és nem fertőző hepatitisek esetében.

3 olyan személycsoport, akiknek immunglobulin profilaxisra van szükségük

A hepatitis B a máj súlyos fertőző betegsége, amely mindegyikének megvan a maga módja, a tünetek egyéni intenzitásával. A hepatitisz B vírusa meglehetősen agresszív jellegű, ugyanakkor ellenáll a hőmérsékletnek és speciális megoldásoknak.

Mi az ausztrál hepatitis?

A humán hepatitis B fertőzés jelenlétének egyfajta mutatója az ausztrál hepatitis lett, vagy inkább az ausztrál antigén. A hepatitis egy súlyos betegség, amely elpusztítja az emberi májat.

A hepatitisz B-re vonatkozó PCR-típusok és az eredmények értelmezése

Polimeráz láncreakció - a vér egyfajta teszt, amely lehetővé teszi, hogy pontosan azonosítani a vírus a hepatitis B tulajdonsága a módszernek az, hogy képes megmutatni HBV korai szakaszban - egy hónap után a fertőzés, mivel specifikus antigén egy betegben már csak a 2 hónap.

A máj steatosisza: mi ez és miért tűnik fel?

A máj steatosisának nincs néhány szinonimája. Azt is nevezik zsíros máj hepatosisnak, lipidózisnak, máj elhízásnak, zsírdisztrófiának. Az orvosok úgy vélik, hogy ez a májbetegségek egyik vezetője, hiszen a bolygó minden ötödik lakosa, aki hozzáfér a modern orvosláshoz, gyanúja van ennek a diagnózisnak.