Hamis pozitív elemzés a hepatitis C esetében

A hepatitis C veszélyes vírusos betegség, amelyet a máj akut vagy krónikus gyulladása manifesztál. Közvetlen kapcsolatba kerül a fertőzött személy vérével, valamint orvosi és kozmetikai eljárásokkal.

Terhesség és hepatitis C

Milyen vizsgálatok szükségesek a hepatitis C diagnosztizálására?A statisztikák azt mutatják, hogy sok nő megtudja, hogy már fertőzött hepatitis C-vel. Ez a minta annak a ténynek köszönhető, hogy ebben az időintervallumban minden nő kivétel nélkül minden lehetséges fertőzésre szűrésre kerül.

GGTP a májban

Hagy egy üzenetet 935A gamma-glutamil-transzpeptidáz (GGTP) teszt a leginkább informatív vérvizsgálat az epével való szekréció megakadályozására. Segít a máj és a hasnyálmirigy különböző betegségeinek azonosításában.

A hepatitis C inkubációs ideje

A hepatitis C prevalenciája a világon viszonylag kicsi. Az embereknek csak 2% -át érinti a HCV patogén.A mutató minden évben növekszik, de a klinikai kutatások és a tudományos kutatás hosszú és folyamatos folyamata gyümölcsöt hozott.

HBsAg vérvizsgálat - mi ez?

A szerológiai módszerek fontos szerepet töltenek be számos emberi betegség diagnosztizálásában. Először is ezek fertőző betegségek. Különleges pozíciót foglalnak magukban a vírusok, amelyek az utóbbi évtizedekben a leggyakoribb kórokozókká váltak.

Lehetséges, hogy teljesen gyógyítja a hepatitis B-t?

A hepatitis B vírussal fertőzött személy aggodalmainak egyik fő kérdése: lehet-e a hepatitis B-t teljesen gyógyítani?A betegség kórokozójának jellemzőiA hepatitis B vírus jellegű antropóniás betegség, amelyet egy specifikus vírus okoz.

Gyógyszerek, analógok, felülvizsgálatok

A táblagépekről írt utasításokFőmenüCsak a gyógyszerekkel kapcsolatos legfrissebb hivatalos utasítások! A gyógyszerekre vonatkozó utasítások a weboldalunkon változatlan formában kerülnek közzétételre, amelyben a gyógyszerekhez kapcsolódnak.

A sötét vizelet okai nőkben és férfiakban

A vizelet színe közvetlenül függ a folyékony részektől - annál több vizet, annál könnyebb a vizelet. A reggeli sötét vizelet a norma egyik változata, mivel egy friss folyadékot hosszú ideig nem szállítottak a szervezetbe.

Mi a hepatitis C: oka és típusa

A májkárosodások között az egyik legveszélyesebbnek nevezhető hepatitis C - fertőző betegség, amelyet egy RNS-tartalmú hepatotrop vírus okoz. Különlegessége egy hosszú, tünetmentes időszakban, mely során visszafordíthatatlan szövődmények alakulnak ki, és lehetőség van az egészséges emberekre való átvitelre.

Hogyan lehet megbirkózni a mellékhatásokkal?

Majdnem mindazok, akik interferonnal és ribavirinnel kezeltek, észrevehetik ezeknek a gyógyszereknek a mellékhatásait. Néhányan nagyon kellemetlenek.Fontos megjegyezni, hogy a különböző emberek különböző tüneteket tapasztalhatnak; Ezenkívül nem feltétlenül jelentkeznek mellékhatások.

Megtanuljuk a nagy vérlemezkék megnövekedett koefficiensének okait

A vérlemezkék fontos szerepet töltenek be az emberi vérben, fő feladata a trombus létrehozása a károsodás helyén, és a test veszteségének csökkentése.

Anti hcv pozitív, hogy ez mit jelent

Anti hcv teljes pozitív - mit jelent ez? Amikor vírusok vagy más idegen organizmusok lépnek be az emberi szervezetbe, immunglobulinokat termelnek, amelyek védő ellenanyagok.

Hepatitis gyermekeknél

Hagy egy megjegyzéstA vírusos hepatitis egy olyan betegségcsoport, amely a májsejtekre hat. A szervezetbe belépő vírus típusától függően a betegség tünetei és folyamata függ. A gyermekeknél a hepatitis gyakori fertőző betegség.

A hepatitis C gyógyulhat egyszer és mindenkorra?

Évente egyre több és több embert diagnosztizálnak a hepatitis C-vel. Ezért sokan kíváncsiak a hepatitis C gyógyulására, mivel ez a betegség nagyon veszélyes és bizonyos korlátozásokat ró a betegre.

A hepatitis C genotípusai

A hepatitis C vírus esetében jellemző a genetikai struktúra nagyfokú változékonysága. Ez a mutáció képessége megnehezíti a betegség kezelését. Tény, hogy a hepatitisz C vírus a genotípusok és altípusok szerint osztályozott vírusok gyűjteménye.

Cholestaticus sárgaság

A kolesztiás sárgaság kóros folyamat a páciens testében, melyet a bélben az epe hiánya okoz. A kiterjedt orvosi gyakorlatban ez az állapot jobban ismert, mint az intrahepatikus kolesztaza.

Hepatitis A

A hepatitis A (fertőző hepatitis, Botkin-betegség) olyan máj- és epeúti károsodás, amelyet vírus okoz. A kapcsolatot háztartási módszerrel küldi.Leggyakrabban a vírusos hepatitis A-t gyermekeknél diagnosztizálják: a betegség 60% -ában.